Origamiweekend 2021 afgelast

Mennorode 2021

Zaterdag 19 december hebben we een online-vergadering gehad met de Mennorode-commissie. Niet zoals we normaal doen bij Elma thuis, want we zijn dan met te veel mensen.
We zijn op die vergadering tot het besluit gekomen om het jaarlijkse vouwweekend van 2021 te verplaatsen naar 25, 26 en 27 maart 2022.
De tijden en maatregelen zijn nog zo onzeker, dat we er niet van uit kunnen gaan, dat we ons weekend op de ‘normale’ manier doorgang kunnen laten gaan.
Niet gezellig bij elkaar zitten en bijpraten en vouwsels uitwisselen. Maar ook niet gezellig samen vouwen in de grote zaal (30 mensen???) of tijdens de workshops (10 mensen???). Niet samen lekker eten in de eetzaal (30 mensen????).
We weten niet hoe de maatregelen zullen zijn na 19 januari, maar dat de 1 ½ meter afstand blijft bestaan, zal voor iedereen wel duidelijk zijn.
Of we via ZOOM nog iets gaan doen in het weekend van 26, 27 en 28 maart 2021 is op dit moment nog niet bekend. We brainstormen hierover. Houd de website van de OSN in de gaten.
Mocht er iemand zijn, die een vouwsessie via zoom wil geven, laat het ons weten op ons gmail-adres. osnweekend [at] gmail.com
Deelnemers, die al betaald hadden, krijgen hun geld teruggestort.
We betreuren het ten zeerste dat we geen Mennorodeweekend 2021 zullen hebben, maar het is even niet anders.De vele modellen en workshops, die we al klaar hadden, bewaren we voor 2022!
We hopen dat eenieder lekker blijft vouwen, maar vooral dat iedereen gezond blijft, zodat we elkaar in 2022 weer zullen zien.

De Mennorodecommssie