Overslaan en naar de inhoud gaan

Ledenhoekje

kerstkaarten 2023

Het bestuur en de redactie bedanken iedereen voor de mooie kerstkaarten en de goede wensen

Marijke Horeman

Marijke Horeman, een langdurig lid van de vereniging zoals zovelen weten, wil graag origami in de aandacht van de mensen houden. Ze heeft kerkjes gevouwen en deze aan 
mensen in de kerk gegeven. De kerkgangers vinden het leuk om iets zelfgemaakts te ontvangen. 
Ze denkt dat meer leden van de OSN belangstelling zullen hebben voor het vouwen van tafels en stoelen. Dit ook omdat het jaarthema voor het komend werkjaar 22/23 
van de Protestantse Kerk Nederland (PKN) ‘aan Tafel’ is. 

30 jaar vouwen

Dongen, najaar 2020

Feestjes,  dit jaar is  er vanwege het Coronavirus  niet veel van  terecht gekomen.

Behalve…

  • mijn - 30 jaar ‘aan het vouwen’ - feestje!

 Peeters, voor verf en wonen, St. Jozefstraat 141 , een plaatselijke middenstandsbedrijf waar ik mijn hobbymaterialen koop, besteedt er aandacht aan , door een etalage te vullen met origami( e ).

Een kostbaar geschenk.

KreAktief na 60

De 18e en 19e april promootte ik ORIGAMI /OSN te Vlijmen.

Op de hobby expositie 'KreAktief na 60'.

 

Groetjes, Marijke Horeman

Festival Moshi Moshi

Op zondag 20 juli stonden Gerda Derksen, Joke de Jong en ik met een origami-stand.op dit festival. Moshi Moshi betekent zoiets als contact; b.v. wanneer een Japanner de telefoon opneemt zegt hij " moshi moshi". We hadden een kleine tentoonstelling met diverse modellen maar die toch flink wat belangstelling trok. Ook onze workshops werden druk bezocht: zo'n dikke 60 mensen schoven bij ons aan tafel. Ondanks dat we vrij slecht licht hadden (uitgerekend de spot recht boven ons aan het zeer hoge plafond was defect) werd er druk en met goed resultaat gevouwen.

Kreadoe 2013

Een paar foto's. De vereniging heeft een stand op de KreaDoe. Leden van het district Utrecht hebben mede geholpen bij de aankleding van de hal.
De stand is ook 'aangekleed' door leden van het district Utrecht.