Overslaan en naar de inhoud gaan

Landelijke Oridag

Wat is de Landelijke Oridag?   

Een keer per jaar organiseert de OSN voor haar leden een Origami dag.
Deze dag is bedoeld voor zowel beginnende en gevorderde vouwers en duurt van 10.30 uur tot 16.00 uur. 

logo oridag

Wij willen u graag uitnodigen voor de Landelijke Oridag op zaterdag 5 oktober 2024, van 10.30 tot 16.00 uur, in De Twee Marken, Trompplein 5, 3951 CR Maarn. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer: ong. 5-10 minuten lopen vanaf NS-station Maarn. En er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. We krijgen deze dag weer de beschikking over 2 mooie zalen. De lunch wordt geserveerd in een aparte ruimte.

Natuurlijk hebben we een leuk modellenboekje samengesteld.  Er is veel variatie in modellen, zowel voor mensen die graag eenvoudige dingen vouwen, als voor vouwers die wat meer uitdaging willen.

Brengt u ook materiaal mee voor de tentoonstelling? Dan genieten we samen van uw inbreng met mooie modellen en creatieve vondsten. 

U kunt zich tot uiterlijk 4 september aanmelden voor de Oridag door het inschrijfformulier op deze website in te vullen en tevens 
€ 35,- per persoon, niet-leden €37,50 per persoon (dit is incl. modellenboekje en papier, 2 consumpties koffie/thee, lunch bestaande uit soep en 2 broodjes) over te maken op bankrekening NL65INGB0002128000 t.n.v. Origami Sociëteit Nederland te Heerhugowaard o.v.v. Oridag 2024 en uw naam, woonplaats en lidnummer. Uw lidnummer vindt u op de adresdrager van de Orison. 

Uw inschrijving is definitief als zowel het formulier als de betaling binnen zijn. Restitutie van uw betaling is helaas niet mogelijk.
Voor vragen kunt u contact opnemen per e-mail:  oridag [at] origami-osn.nl

Bezoekers voor de tentoonstelling zijn welkom van 13.00 tot 15.30 uur. De toegang is € 2,50.

Tot ziens in Maarn!

De Oridag-commisie:
Yvonne Hulsman, Jannie van Schuylenburg, Coby van Otterloo, Arja Burger en Annelies Visee