Lid worden van de OSN

OrisonAls u bent aangestoken door het origami-virus, kunt u lid worden. Op deze pagina krijgt u meer informatie.

Lid worden van de OSN

Het lidmaatschap van de OSN, inclusief minimaal 4 Orisons per jaar, kost:

Woonplaats Kosten Inschrijfgeld *
Nederland € 31,50 per jaar €  4,00
Europa € 37,50 per jaar €  7,00
buiten Europa € 49,50 per jaar € 11,00

* Het inschrijfgeld wordt éénmalig berekend.

Het lidmaatschap van de OSN gaat in per datum van aanmelding (met een evenredige contributie, alleen voor Nederlandse leden). Het abonnement wordt elk jaar stilzwijgend verlengd, tenzij u het schriftelijk opzegt.

Tariefstructuur

Het lidmaatschap van de OSN is door de ALV vastgesteld op € 30,50. Bij handmatige overboeking van het lidmaatschapsgeld brengt de bank ons kosten in rekening. Daarom zijn we genoodzaakt die kosten aan u door te berekenen en wordt betaling bij handmatige overboeking verhoogd met € 1,00.
Betaling per incasso is echter goedkoper doordat de bank ons geen kosten in rekening brengt. Om u te stimuleren ons te machtigen uw lidmaatschap per incasso te innen, geven we u een korting van € 1,00, waardoor u dus € 29,50 betaalt.

Samengevat:

  • betaling handmatige overboeking: € 31,50
  • betaling per incasso € 29,50

Nieuwe leden betalen eenmalig € 4,00 inschrijfgeld. Daarmee komt het tarief het eerste jaar op € 35,50. In het tweede jaar gelden dan bovengenoemde bedragen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

Aanmelding

Het is momenteel niet mogelijk u via de website aan te melden, neem contact op met de ledenadministratie [at] origami-osn.nl (ledenadministratie)

Indien u niet in Nederland woont, verzoeken wij u de engelstalige pagina te raadplegen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie.

Opzeggen

Opzeggen dient schriftelijk te gebeuren. Deze schriftelijke opzeggingen dienen vóór 1 december van het lopende kalenderjaar binnen te zijn bij de ledenadministratie. U ontvangt dan een bevestigingsbrief. Zonder deze brief zijn er geen reclames mogelijk.