Dringende oproep voor nieuwe bestuursleden

Het bestuur van de OSN doet een dringende oproep voor nieuwe bestuursleden. In april is de penningmeester afgetreden, waardoor het bestuur nu nog uit 3 leden bestaat. Om de vereniging goed te vertegenwoordigen, PR te bedrijven en in de toekomst “gaande” te houden en daarnaast nieuwe taken op te pakken, is dit echt te weinig.

Wij zoeken daarom leden, die een bijdrage willen leveren aan het voortbestaan van de vereniging,  zitting te nemen in het bestuur  of de PR van de vereniging te versterken.  U kunt eventueel vóór u zich aanmeldt, vrijblijvend komen kijken bij een bestuursvergadering en langzaam worden ingewerkt. Neemt u bij belangstelling contact op met een van de bestuursleden. Contactgegevens staan achter in de Orison.

Ook zoeken wij nog steeds een  nieuwe penningmeester. Hoewel de voorgaande penningmeester nu nog haar taken ad interim  verricht, zouden wij toch graag een nieuwe penningmeester aan het bestuur willen toevoegen, zodat er weer een voltallig bestuur ontstaat. Voor informatie over de vacature van penningmeester kunt  u kijken in Orison 1 van 2014 of contact opnemen met het bestuur.

Wij hopen dat een aantal mensen bereid is het bestuur te versterken.